Slider

Kismama történetek

BabaRiport Annával

Annát meggyőzte amit a Babántúl klinikai vizsgálatáról hallott és úgy döntött, hogy kipróbálja a terméket. A kipróbálás olyan jól sikerült és a pozitív hatások annyira nyilvánvalóak voltak számára, hogy elhatározása szerint a Babántúlt az ajánlott időszak végéig – a szülés utáni 12 hónapig – végig szedni fogja.

BabaRiport Tímeával

“Soha senki sem hívta fel a figyelmemet arra, hogy a szülés után mit jelent a szervezetemnek az a fajta megterhelés, hogy a gyermekkel nem alszunk, szoptatunk és minden-minden nyomelemet kivesz az emberből.” Csontosné Nagy Tímea a kismama vitamin jelentőségéről, a szülés jelentette fizikai megterhelésről és az ezt követő regeneráció fontosságáról beszél. Őszinte riport egy anyukával, aki a kezdetektől szedte a BABÁNTÚL vitaminkészítményt.

BabaRiport Emesével

A pici baba egészséges fejlődéséhez nélkülözhetetlen az egészséges, fitt édesanya is! Erre a legjobb példa Emese története, hiszen ő a terhesség alatt, majd a szülés után is mindent megtett azért, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki magából. Őszinte riport egy anyukával, aki a kezdetektől szedte a BABÁNTÚL vitaminkészítményt.

BabaRiport Lillával

„Figyeljünk oda az étrendünkre és a vitaminok szedését se hanyagoljuk el szülés után.” Talán ez Lilla egyik legfontosabb tanácsa a többi anyukának. A terhes vitaminnak nem csak a terhesség alatt van jelentősége. Őszinte riport egy anyukával, aki a kezdetektől szedte a BABÁNTÚL vitaminkészítményt.

BabaRiport Nikolettel

„Ha mi boldogok vagyunk, akkor a családunk is boldog.” – mondja Nikolett. Véleménye szerint magunkra ugyanúgy rögtön oda kell figyelnünk mint a babára a születés után. Őszinte riport egy anyukával, aki a kezdetektől szedte a BABÁNTÚL vitaminkészítményt.