fbpx
Slider

Kismama történetek

Magyari Bernadett

“Első két terhességem után nehezen regenerálódott a szervezetem, gondoltam mitől lenne másképp a harmadik Gyermekünk születését követően?! Szerencsére másképp lett❤️Annak ellenére is könnyű és gyors volt a felépülésem, hogy közvetlen a szülés után kritikusan alacsony hemoglobinszint miatt vérpótlást kellett kapnom. Nehezített körülmény még nálunk az is, hogy Kislányom tejfehérje allergiás, és mivel szoptatom, szinte semmit sem ehetek. Aki diétázik tudja, hogy majdnem lehetetlen találni olyan étrendkiegészítőt, ami ne tartalmazna valamit, amit nem fogyaszthatunk. De a Babántúlt szedhetem és semmi problémát nem okoz az érzékeny kislányomnál sem. Én sem vagyok rosszul tőle, pedig az eddig kipróbált (jó sok fajta) terhesvitamintól émelyegtem, hánytam. Az már csak bónusz, hogy gyönyörű hajam lett, a körmeim szépek, egészségesek és gyorsan nőnek. Az adagonkénti csomagolás pedig zseniális ötlet, nagyon praktikus. Köszönöm szépen Babántúl a segítséget❤️csak azt bánom, hogy nem találkoztunk hamarabb.”

BabaRiport Szilvivel

Egy anyának a baba mellett ott van a nagytesó, emellett az apára is figyelni kell, a házimunkát is el kell látni… Ehhez nem árt egy olyan kiegészítő ami tartalmazza az összes szükséges vitamint és tápanyagot.

BabaRiport Lillával

Lilla jelenleg Belgiumban él és ott is szült, de nagyon örült, hogy egy ismerőse már jóval a szülése előtt felhívta a figyelmét erre a magyar termékre. „A szülés után rögtön elkezdtem a szedését és 7-8 héttel a császármetszés után már újra tudtam sportolni.” – mondta el nekünk Lilla az interjúban.

BabaRiport Dettyvel

Detty maga is tart szülés utáni izomregeneráló tornát kismamáknak, tehát igazán otthon van a témában. Nem csak ő vette észre hogy gyorsabban regenerálódott a második szülése után, de a fodrász is megjegyezte, hogy egyáltalán nem tapasztalta nála a szülés után egyébként szokásos hajritkulást.

Cseh Adrienn

” Nagyon tetszett a csomagolás. Napokra lebontva, külön csomagolva van az egy napi vitamin mennyiség. Eléggé gyenge és kevés a hajam alapvetően, de úgy vettem észre, hogy a vitamin szedése során nagyon sok babahajam lett és mintha megerősödött volna. A körmöm is erősebb lett, nem töredezett olyan könnyen.”

Deák-Zsingor Anikó

“Közérzetemet tekintve energikusabbnak és kiegyensúlyozottabbnak éreztem magam. Mindenképpen ajánlanám. A kiszerelés nagyon praktikus. Igaz a hajam hullik,  de elkezdett nőni gyors ütemben az új, kb. miután egy hónapja szedtem a készítményt. Az étvágyam nem lett tőle nagyobb, aminek nagyon örülök, mert a komplex vitaminokkal szokott ilyen problémám lenni.”

Hámori Dóra

“Nagyon megörültem, amikor rátaláltam a Babántúl étrend-kiegészítőre, mert ez a hiánypótló magyar termék pontosan ebben nyújt segítséget az édesanyáknak. Első gyermekem születése után nem sok információt kaptam a saját fizikai felépülésem fontosságáról, így nem is fordítottam elég figyelmet erre, aminek következményeit meg is éreztem. Második terhességem ideje alatt viszont már tudatosan készültem a szülés utáni regenerációra. Ehhez nagy segítséget jelent a Babántúl étrend-kiegészítő, mely tartalmaz minden vitamint, ásványi anyagot, esszenciális aminosavat és Omega-3 zsírsavakat, melyre a szülést követően a szoptatás időszakában szükségem van a megfelelő regenerációhoz.”

Kozák Zsanett

Az első gyermekem születése után nagyon sokat fájt a csípőm és a lábaim. Ettől sokszor aludni sem tudtam.  Ez a probléma jelentkezett a kisebbik fiam születését követően is. Ekkor kezdtem szedni a Babántúl vitamint és a tünetek enyhültek, majd teljesen megszűntek.

Török-Kmetty Debóra

“Újdonsült anyukaként aggódtam milyen lesz a szülés utáni felépülés. Olyan készítményt kerestem, amely segít nekem ebben. A tudományos tények meggyőztek, hogy próbáljam ki a Fempharma készítményét, a Babántúlt. Jól választottam, meglepően gyorsan regenerálódott a szervezetem. Ebben az időszakban az édesanyák számára a legnagyobb kincs az idő. Nekem sokat segített a Babántúl praktikus, felhasználóbarát csomagolása. Napra lebontva, kis tasakokba van adagolva, mely tartalmazza az összes vitamint és ásványianyagot amire szervezetünknek szüksége van. Jó szívvel fogom ajánlani minden várandós ismerősömnek!”

BabaRiport Annával

Annát meggyőzte amit a Babántúl klinikai vizsgálatáról hallott és úgy döntött, hogy kipróbálja a terméket. A kipróbálás olyan jól sikerült és a pozitív hatások annyira nyilvánvalóak voltak számára, hogy elhatározása szerint a Babántúlt az ajánlott időszak végéig – a szülés utáni 12 hónapig – végig szedni fogja.

BabaRiport Tímeával

“Soha senki sem hívta fel a figyelmemet arra, hogy a szülés után mit jelent a szervezetemnek az a fajta megterhelés, hogy a gyermekkel nem alszunk, szoptatunk és minden-minden nyomelemet kivesz az emberből.” Csontosné Nagy Tímea a kismama vitamin jelentőségéről, a szülés jelentette fizikai megterhelésről és az ezt követő regeneráció fontosságáról beszél. Őszinte riport egy anyukával, aki a kezdetektől szedte a BABÁNTÚL vitaminkészítményt.

BabaRiport Emesével

A pici baba egészséges fejlődéséhez nélkülözhetetlen az egészséges, fitt édesanya is! Erre a legjobb példa Emese története, hiszen ő a terhesség alatt, majd a szülés után is mindent megtett azért, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki magából. Őszinte riport egy anyukával, aki a kezdetektől szedte a BABÁNTÚL vitaminkészítményt.

BabaRiport Lillával

„Figyeljünk oda az étrendünkre és a vitaminok szedését se hanyagoljuk el szülés után.” Talán ez Lilla egyik legfontosabb tanácsa a többi anyukának. A terhes vitaminnak nem csak a terhesség alatt van jelentősége. Őszinte riport egy anyukával, aki a kezdetektől szedte a BABÁNTÚL vitaminkészítményt.

BabaRiport Nikolettel

„Ha mi boldogok vagyunk, akkor a családunk is boldog.” – mondja Nikolett. Véleménye szerint magunkra ugyanúgy rögtön oda kell figyelnünk mint a babára a születés után. Őszinte riport egy anyukával, aki a kezdetektől szedte a BABÁNTÚL vitaminkészítményt.